Építőanyag kereskedők

Hofstadter Tüzép PilisvörösvárAz építkezéshez szükséges összes építőanyagot megvásárolhatja dinamikusan fejlődő tüzépünkön. Pilisvörösvári telephelyünkön megtalálhatók
– falazóelemek: Porotherm téglák, Ytong tégla, Leier téglák
– tetőfedő anyagok, elsősorban tetőcserepek: Mediterrán, Creaton, Leier, Tondach, Bramac termékek
– szigetelőanyagok: Austrotherm, Isover, Rockwool, Knauf-Insulation, Nikecell, Bachl hőszigetelő lemezek, valamint Villas vízszigetelő bitumenlemez tekercsek
– kémény rendszerek a Schiedel-től és a Leier-től
– gipszkartonok a Rigips-től
– tetőkészítéshez szükséges faanyagok,
– betonozáshoz szükséges betonvasak és vashálók
– kertépítéshez nélkülözhetetlen térkövek, amelyek a Leier, Weissenböck, Semmelrock és KK Beton termékei.

Központi weboldalunkat az alábbi címen találhatja: http://tuzep.hofstadter.hu/, ahol a teljes építőanyag kínálatunkat megtekintheti.

Egész évben akciós árakkal és különleges kedvezményekkel várjuk vevőinket. Országos kiszállítással juttatjuk el az építőanyagokat megrendelőinknek. Számtalan webáruházzal igyekszünk a vásárlást még kényelmesebbé és biztonságosabbá tenni vevőinknek.

Pilisvörösvári térkő mintakertünkben élő zöld környezetben nézheti meg a különböző gyártók térkő kínálatát. Megújult modern székházban várjuk Önöket és tesszük kellemessé Önöknek a vásárlást.

Cím: 2085 Pilisvörösvár, Budai út 18
Tel: +36/20-922-3807

Nyílászáró Centrum BudánAblak és ajtó kereskedelem Nagytétényben és Újpesten. Az Áron Ház Kft. nyílászáró szaküzlete várja kedves vevőit. Cégünk nem csupán a nyílászárók értékesítésével, hanem az ehhez tartozó komplett szolgáltatás csomaggal egészíti ki kínálatát, így a felméréstől a kiszállításon és a ablak beépítésen át a garanciális ügyintézésig mindent elvégzünk Ön helyett.

Termékkínálatunk:
– műanyag ablakok és bejárati ajtók (4, 5 és 6 légkamrás műanyag szerkezetek)
– fa ablakok és bejárati ajtók (normál és hőszigetelt kivitelezésben egyaránt)
– beltési ajtók szélas választékban a fenyő ajtótól a tűzgátló ajtókig
– biztonsági bejárati ajtók acélból
– párkányok és könyöklők beltérre és kültérre egyaránt
– árnyékolástechnika, redőnyök és szúnyoghálók
– tetőablakok

Kínáltunkban az egyszerű műanyag ablak ugyanúgy megtalálható, mint a passzív házak nyílászárói, illetve a kertkapcsolatos 3 méteres fa toló erkélyajtó.
Központi weboldalunk: http://www.nyilaszaro-centrum.net

Látogasson el hozzánk és tekintse meg ajtó / ablak kínálatunkat:
Áron Ház Kft.
Bemutatóterem: 1223 Budapest, Nagytétényi út 60.
Telefon: +36 30 379 1269
Email: info@aronhaz.hu

IsoShell Zrt. – ICF falazati rendszerCégünk az IsoShell Zrt, az alacsony energiafelhasználású épületek tervezésében és kivitelezésében kíván meghatározó szerepet játszani és értéket teremteni. Az általunk létrehozott épületeknek meg kell felelniük korunk energetikai és gazdasági kihívásainak, célunk a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás megvalósítása, elérhető áron. Az energiatakarékos házainkhoz kulcsrakész szolgáltatásként nem csak a szerkezetek tervezése és kivitelezése, de a különböző gépészeti megoldások tervezése is hozzá tartozik. Termékünk saját fejlesztés, több mint 9 év építőiparban eltöltött értékesítési és műszaki tapasztalat eredménye. Az elemek gyártása 100%-ban Magyarországon történik a legjobb minőségű, újrahasznosítható alapanyagokból.

Az ICF falazati rendszer világszerte elismert építési technológia, melyet Németországban fejlesztettek ki közel hatvan évvel ezelőtt. Kanadától egészen Ausztráliáig most már világ legtöbb országában alkalmazzák és nagy sikernek örvend számtalan előnyének köszönhetően. A legjelentősebb eltérés a hagyományos falazatokhoz képest, ami egyben a legnagyobb előnye is a rendszernek, hogy egy lépésben gondoskodunk a szerkezetről és annak hőszigeteléséről az építés során – ezzel időt és energiát takaríthatunk meg. Hőszigetelő bennmaradó zsaluzat 25 cm-es vastagságtól 40 cm-ig, melynek hőszigetelő értékei már megfelelnek a 2019-ben bevezetendő energetikai szabályozásoknak. Ezzel a technológiával építhetünk – a különböző falazati rendszerek között – a legköltséghatékonyabban ’passzívházat’.

Új piaci belépőként a termék fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettünk az alapanyagok minőségére; a piacra való belépéshez szükséges versenyképes árra; a jelentős betonnyomás miatt szükséges teher bíróképességre és a rendszer egyszerűségére. Alapanyagunk a BASF által fejlesztett NEOPOR, mely a grafitos polisztirolok között a legjobb minőségű.

IsoShell Zrt
1016 Budapest, Zsolt u. 6/c 1/4
mobil: +36 20/ 330-1134
tel./fax: +36 1/ 951-7048
Weboldal: www.isoshell.hu

Új Ház CentrumAz újHÁZ Centrum hazánk első országos építőanyag-kereskedelmi hálózata. Az újHÁZ Centrum egyben a hazai piac építőanyag gyártóinak kiemelt partnere is . A társaság 1996-ban alakult  öt elismert építőanyag-kereskedő által a dunántúli régióból indulva, és néhány év alatt országos hálózattá növekedett.

Tagjaink olyan építőanyag-kereskedések, amelyek teljesítik a cégünk által elvárt szigorú feltételeket, így igazán megbízható partnerei a vásárlóknak és beszállítóinknak.

Az Új Ház Centrum jelenleg több mint 50 beszállítóval állunk kapcsolatban, melyek a nagy tételben történő vásárlást honorálva jelentős, versenytársainknál nagyobb árkedvezményeket biztosítanak, garantálva tagjaink megbízható és profitáló működését, valamint vásárlóink elégedettségét.

Ezeket az előnyöket érvényesítjük Ön felé, hogy széles és igényes kínálatból választhasson kedvező áron, egy-egy felújítás, építkezés alkalmával.

AG. Fenster GroupWPC Hungary kültéri teraszburkolatok
AG. Fenster Group WPC Hungary WPC kültéri teraszburkolatok kis és nagykereskedelmével foglalkozik 5 éve.
WPC azaz Wood Plastic Composite kültéri burkolatok a fa és műanyag optimális keverékéből készülnek. Az AG. Fenster Group kínálatában jelenleg több mint 10 féle fa műanyag kompozit anyagból választhat. Kültéri teraszburkolataink, falburkolataink és kerítésrendszereink nem tartalmaznak hőre lágyuló polimereket(polietilén és polipropilén), kizárólag PVC tartalmúak.
A PVC tartalmának köszönhetően nagy szilárdságúak és rendkívül kopásállóak. Teraszburkolataink nem igényelnek festést és gyakori – évente 3-4 alkalom – olajozást, tehát kiváló alternatívái a trópusi fa teraszburkolatoknak. WPC kültéri burkolatainkra 10 év garanciát vállalunk.