kémény

Kémény PortálEgy portál ahol minden megtalálható a kéményekről! Márkafüggetlen portálunk kizárólag a kéményekkel foglalkozik. A weboldalunk tartalmából:

  • Kémények árai
  • Jogszabályok, kémény kereskedők és kémény kivitelezők elérhetőségei.
  • Az oldalon található kéményfajták: schiedel acélkémény, alumínium kémények, elemes kémények: schiedel, leier, montel kerámia, gruppo effe2 kerámia,   icopal wulkan, prespor kémény, falazott kémények, furanflex kémények.
  • További témák: kéményproblémák, kémény ellenőrzése, a kémény felújítása, a kémény müködése, kémény átvétele, kémények tervezése, kémények építése,  kéménytégla, passzívház kémény.
  • Termékleírások: acél kémények, betonelemes kémény, kerámiabéléses kémény, kerámiakémény, leier kémények, schiedel kerámia kémények, schiedel kémények.

Weboldalunk elérhetősége: www.kemenyek.info

Az oldalunkon található egyedülálló kémény képgalériákkal várjuk a kémények után érdeklődőket.

Kémények egyszerűen és gyorsanA Schiedel kémények egyszerűen és gyorsan építhetők. Elmúlt már az az idő, mikor a kőműves napokig építette a kéményt, vagy amikor a ház építésével együtt, részletekben kell felfalazni a kéményt kisméretű téglából. Ezután jött a kívül-belül vakolás, a béléscsövezés, és ki tudja még mi minden mielőtt végleg elkészül a kéményünk.

A Schiedel által gyártott kéményeket sok helyen megvásárolhatja, többek között a Hofstadter Építőanyag Centrumban is.

Mostantól csak megrendeljük az interneten a kívánt kéményrendszert, amelyet kiszállítanak az építkezés helyszínére  minden szükséges kiegészítőjével együtt és máris építhető a komplett kémény, amelyet csak kívülről kell levakolni.

Ráadásul minden fűtési rendszerhez ajánlanak már arra specializált kéményrendszert. A modern kéményeket nem csak építeni jóval egyszerűbb mint a hagyományos kéménytéglából falazott kéményeket, hanem gazdaságosak és energiatakarékosak is. És természetesen biztonságosak is!

www.kemenyar.hu

Leier kémény akció – 2001 őszNettó 1 000 000 forint nyeremény Leier kémény vásárlása esetén!

Vásároljon 2011. szeptember 5. és november 30. között tetszőleges mennyiségű Leier tetőcserepet vagy Leier kéményrendszert, és 1 000 000 forint készpénzt* nyerhet!

Leier kémény akció és Leier tetőcserép – dupla esély!

Leier kémény akció

Leier kémény akció

Kérje az építőanyag-kereskedésekben a nyereményszelvényt, töltse ki és a vásárlást igazoló számla fénymásolatával együtt juttassa el a Leier közpotba 2011. december 05., 12:00-ig az alábbi elérhetőségek egyikén:

* postai úton: Leier Hungária Kft., 9024 Győr, Baross G. u. 42.
* faxszám: (96) 512-560
* e-mailcím: pr@leier.hu

Jelige: „Leier nyereményakció – 2011. ősz”

A nyeremény-sorsolás ideje: 2011. december 05., 14:00

Schiedel Advance kéményMegjelent a legújabb Schiedel Advance kémény a piacon. A Schiedel energiatakarékos kéményrendszere a legmodernebb technológiával készül. A kémény béléscsöve megfelel minden biztonsági előírásnak az egyedülálló izosztatikus préselési módszernek köszönhetően. Gyorsan és problémamentesen építhető, a tömör anyaga miatt a kémény nem vesz fel vizet. A koromégésnek, nedvességnek és savaknak ellenáll. A kéményre 30 év irásos garancia van.

Schiedel kémény akció itt !

Folyamatos fejlődésben a KEMENYEK.INFOFolyamatosan fejlődik a kemenyek.info, a kéményekre spacializált általános portálunk. Több videó is érkezett a napokban, melyeket megköszöntünk. Rengeteg új kémény fényképpel gazdagodott a kémény galéria, melyek nagy részét olvasóink küldték a szerkesztőségünkbe. Köszönjük.