Építőipari szolgáltatások

Tótok és Fiai Magas és Mélyépítő Kft.Cégünk több mint egy évtizedes gyakorlattal rendelkezik mind a mély mind a magasépítés területén. Cégünk fő tevékenységi köre az utóbbi 5 évben a monolit vasbeton szerkezetek építése . Jelentős szerkezetépítési munkákat végeztünk és végzünk, mind a mély és mind a magasépítés területén. Főbb tevékenységeink: egy létesítmény generál vállalkozásban történő tervezése, szervezése, kivitelezése.

A cégünknél több diplomás mérnök és technikus dolgozik, a brigádvezetők is jól képzett szakmunkások. Kiterjedt és megbízható alvállalkozói partnerkapcsolattal rendelkezünk a szakipari munkák magas szintű kivitelezésére.

A mélyépítés területén komoly tapasztalattal és gépparkkal rendelkezünk. Saját gépeinkkel és alvállalkozóinkkal alkalmasak vagyunk gépi és kézi földmunkákra, gépi és kézi bontási munkákra, közművek (víz, szennyvíz, csapadékvíz) építésére. Rendelkezünk az ipari padlók készítéséhez szükséges TREMIX technológia komplett rendszerével.

Tótok és Fiai Magas és Mélyépítő Kft.

Gépi földmunkák – Épker 2000A tavasz az építkezések kezdete is egyben, illetve a téli leállások utáni újrakezdés. Sok esetben földmunkával kell kezdeni már a tereprendezést is, ez pedig kézi erővel szinte lehetetlen. A földmunkákat mindenképpen érdemes gépesítve végezni, legyen szó a telek előrendezéstől , az alapásáson át a kert végső kialakításához.
Cégünk minden típusú földmunkát elvégez, és ehhez komplett saját járműparkkal is rendelkezünk. Tekintse meg közvetlenül árainkat itt: http://www.foldmunkak.eu/gepi-foldmunka-ar.html, vagy a http://gepi-foldmunkak.eu/ oldalon.
A földmunkagépek bérlése szakképzett gépkezelővel együtt történik. Munkatársaink több 10 éves gyakorlattal rendelkeznek. és tapasztalatuk a garancia arra, hogy az általunk végzett földmunkák precízek és pontosak, vevőink teljes megelégedettségére.
Szolgáltatásaink:

–    Alapásás
–    Árokásás, csatornázás, közműárok kiemelés
–    Épületbontás
–    Pincetömb,
–    Medencealap kiemelés
–    Tereprendezés, terület előkészítés
–    Szállítás

Ezen felül természetesen bármely földmunkával kapcsolatos munkával felkereshet bennünket. Cégünk nem csak lakossági, de önkormányzati, illetve ipari munkák elvégzésében is járatos (útépítések földmunkái, közmű hálozatok építésének földmunkái.

Elérhetőségeink:
Kiss Ákos
Telefon: +36/20-912-5546
Email:kiss.akos@epker2000.hu

Hofstadter – Épker2000 gépi földmunkaCégünknél minden típusú gép földmunkát megrendelhet. A gépesített földmunka számos esetben nélkülözhetetlen, ahol a kézi erővel történő munkavégzés csak lassítja a munkát. Gépi erővel vállaljuk a következő munkafolyamatokat:

 • alapásás,
 • árokásás,
 • pincetömb kiemelés,
 • csatornázás és egyéb közmunkaárkok kiemelése,
 • tereprendezés építkezés előtt és után,
 • épületbontás,
 • útépítés,
 • anyagszállítás.

Minden munkát saját járműparkkal és szakképzett gépkezelőkkel vállalunk. Oldalunkon megtalálhatók a megrendelhető munkagépek óradíjai. Szaktanácsadással is állunk szíves rendelkezésükre.

Weboldalunk: www.foldmunkak.eu

További elérhetőségeink:

Árajánlatkérés:

Kiss Ákos
Tel: +36/20-912-5546
Fax: 06-26-333-976
Email:kiss.akos@epker2000.hu
Cím: 2085 Pilisvörösvár, Budai út 18

Szállítás bérautóvalEgy építkezés során bármikor szükségünk lehet egy bérautóra, amellyel hazaszállíthatjuk a nagyméretű tárgyakat, esetleg építőanyagokat (szigetelőanyagok). Esetleg munkásokat kell fuvarozni az építkezés helyszínére. Ezekre a feladatokra tökéletesen alkalmasak a Vörösvár Autórent által kínált bérautó típusok:

 • Kisteherautók (Ford, Mercedes)
 • Kisbuszok (Ford Transit 7-9 személyes)

Érdemes kalkulálni, hiszen pár napos vagy hetes munkákhoz megéri a rövidtávú autóbérlés. Tekintsék meg a Vörösvár Autórent haszongépjármű flottáját, és használják ki a kedvező árak adta lehetőségeket. Választhatunk még vonóhorgos kombi személyautókból, vagy kisfurgonokból is, ha csak kisebb méretű anyagokat kívánunk szállítani.

www.vorosvarautorent.hu

Weissenböck térkövekMegújult a Hofstadter Térkő Centrum weboldala és ezzel egyidejűleg felkerült több Weissenböck térkő is az online értékesítési palettára. A Weissenböck térkő kínálat:

 

 • Weissenböck Rialta natúr térkő
 • Weissenböck Rialta Grande natúr térkő
 • Weissenböck Rialta antik térkő
 • Weissenböck Rialta Grande antik térkő
 • Weissenböck Carma Classic térkő
 • Weissenböck Tegula natúr kő
 • Weissenböck Tegula antik kő

A térkövekre mennyiségtől függően EGYEDI árak kínál az értékesítő tüzép, amely esetenkeént még kedvezőbb lehet az amúgy is jó térkő árakon felül. Tekintsék meg a teljes térkő kínálatot: www.terko.biz

Weissenböck Tegula antik falkő