Burkolóanyagok

Térkövek és betonlapokAmennyiben térkövet vagy betonlapot keres a legjobb ha ellátogat Pilisvörösvárra a Hofstadter tüzépre ahol hatalmas választékkal és igényes bemutatóteremmel várjuk.

Semmelrock térkövek

A Semmelrock viacolor térkő design megoldásaival nyílik lehetőség arra, hogy ugyanolyan felület kialakításával gyártott térköveket, lapokat, falazó- és kerítéselemeket, szélköveket, szegélyköveket, lépcsőket egymással kombinálhassuk.

Leier térkövek

Leier térkövek négy csoportba oszthatók: Exkluziv térkő, Rendszer térkő, Klasszikus térkő és Ipari térkő. A Leier térkövek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek.

Viastein térkövek

A térkövek formavilága határtalan lehetőséget kínál a szigorú esztétika, a geometriai formák, a minimalista ábrázolás, az optikai feszültségteremtés terén, egészen a mediterrán kialakításig. Funkciójában, anyagában, forma- és színvilágában hatalmas tartalékokat rejtegető sokszínűség.

KK Kavics Beton térkövek

A KK Kavics Beton a legmodernebb német gyártási technológiát és a kiváló minőségű magyar alapanyagot ötvözi minden viacolor termékében, így a térkő gyártásban is.

Weissenböck térkövek

Minden térkő és burkolókö az ÖNORM bejegyeztet termék. A Weissenböck viacolor térköveket háromféle minőségi kivitelben forgalmazzák: alapkivitelű Weissenböck térkő, standard Weissenböck térkő és csúcsminőségű Weissenböck térkő.

SWalk térkövek

Az SWalk térkő tartóssága egy szilárd részletben a természet ihlette sokszínűség sugárzó energiáival egyesül. Innovatív – és értékes megoldásokat kínál a prémium térkövek által.

Wpc teraszburkolatWpc teraszburkolat a modern technológiának köszönhetően egy környezetbarát és környezeti hatásoknak ellenálló alapanyagból (wpc) készült kültéri burkolat. a műanyag és bambusz keverékéből összeállított wpc rendelkezik a bambusz természetességével azonban a műanyag erejével is. Nincs szálkásódás, korhadás vagy elszürkülés. A wpc teraszburkolat nem igényel karbantartást és megjelenésén nem változtatnak az időjárás klimatikus hatásai sem.

Bambusz parkettákBambooLines bambusz parketták. A bambuszból készült parketta változatos szerkezeti felépítésének köszönhetően (Fonott, Vertikális, Horizontális) Minden otthonban varázslatos enteriőrt képes varázsolni. Különböző színekben kapható így eltérően a többi fafajból készült parketta termékektől nem kell megalkudnunk azért mert bambusz parkettát választottunk és egyedi színe nem illik elképzeléseinkbe.