Cégünk az IsoShell Zrt, az alacsony energiafelhasználású épületek tervezésében és kivitelezésében kíván meghatározó szerepet játszani és értéket teremteni. Az általunk létrehozott épületeknek meg kell felelniük korunk energetikai és gazdasági kihívásainak, célunk a lehető legalacsonyabb energiafelhasználás megvalósítása, elérhető áron. Az energiatakarékos házainkhoz kulcsrakész szolgáltatásként nem csak a szerkezetek tervezése és kivitelezése, de a különböző gépészeti megoldások tervezése is hozzá tartozik. Termékünk saját fejlesztés, több mint 9 év építőiparban eltöltött értékesítési és műszaki tapasztalat eredménye. Az elemek gyártása 100%-ban Magyarországon történik a legjobb minőségű, újrahasznosítható alapanyagokból.

Az ICF falazati rendszer világszerte elismert építési technológia, melyet Németországban fejlesztettek ki közel hatvan évvel ezelőtt. Kanadától egészen Ausztráliáig most már világ legtöbb országában alkalmazzák és nagy sikernek örvend számtalan előnyének köszönhetően. A legjelentősebb eltérés a hagyományos falazatokhoz képest, ami egyben a legnagyobb előnye is a rendszernek, hogy egy lépésben gondoskodunk a szerkezetről és annak hőszigeteléséről az építés során – ezzel időt és energiát takaríthatunk meg. Hőszigetelő bennmaradó zsaluzat 25 cm-es vastagságtól 40 cm-ig, melynek hőszigetelő értékei már megfelelnek a 2019-ben bevezetendő energetikai szabályozásoknak. Ezzel a technológiával építhetünk – a különböző falazati rendszerek között – a legköltséghatékonyabban ’passzívházat’.

Új piaci belépőként a termék fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettünk az alapanyagok minőségére; a piacra való belépéshez szükséges versenyképes árra; a jelentős betonnyomás miatt szükséges teher bíróképességre és a rendszer egyszerűségére. Alapanyagunk a BASF által fejlesztett NEOPOR, mely a grafitos polisztirolok között a legjobb minőségű.

IsoShell Zrt
1016 Budapest, Zsolt u. 6/c 1/4
mobil: +36 20/ 330-1134
tel./fax: +36 1/ 951-7048
Weboldal: www.isoshell.hu