akció

Gipszkarton kedvező áron!A Hofstadter tüzépen egész évben kedvező gipszkarton árakkal várjuk vevőinket! A Rigips termékeit kínáljuk igen kedvezményes áron. Nálunk a gipszkarton táblák mellett szinte  minden olyan gipszkarton kiegészítőt is megvehet amely a gipszkarton táblák rögzítéséhez szükséges. Keresse fel weboldalunkat: gipszkarton, vagy látogasson el Tüzépünkre, amelyet Pilisvörösváron találhat meg: H-2085 Pilisvörösvár, Budai út 18. (régi Bécsi út) .

A Rigips falak nem teherhordó, hanem önhordó belső falszerkezetek, melyek segítségével a rendelkezésre aló belső teret különálló helyiségekre oszthatjuk. (A fából készült épületek Rigidur lapokkal burkol határoló falai statikai fun-Qcict s képes ellátni – biztosítják az épület stabilitását függőleges és vízszintes terhelésnél egyaránt pl. szélteher). A Rigips falszerkezetek a lakó- és polgári épületekben történő alkalmazásukból következe összes tűzvédelmi, akusztikai, statikai és egyén követelményeknek eleget tesznek. A tartószerkezet és a falboritás megfelelő kialakításával függőleges és ferde falsikokat hozhatunk létre (szerelési séma), amennyiben a vízszintes sík és a válaszfal síkja közötti szög nagyobb, mint 70°

Amennyiben többet szeretne megtudni magáról a gipszkartonról nézze át a  gipszkartonokról szóló tájékoztató oldalunkat.

Rigips gipszkarton akció!Az Etyeki Tüzép Kft. friss akciójában nemcsak a Rigips cég különböző (normál, impregnált és tűzálló) gipszkarton lapjait vásárolhatja meg kiemelten kedvező áron, hanem a gipszkartonozáshoz szükséges összes kiegészítő (üveggyapot szigetelés, gipszkarton profil, gipszkarton csavar, stb) is kapható!

Leier akció!Leier tégla akciója egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. A Hofstadter tüzép akciós áron kínálja a Leier (Mátratherm) tégla rendszereket. Jöjjön el Pilisvörösvárra és tekintse meg Leier tégla kínálatunkat a teherhordó falazattól a válaszfalig.

Ytong akció!Ytong tégla akciója egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. A Hofstadter tüzép akciós áron kínálja az Ytong falazóelem családot. Jöjjön el Pilisvörösvárra, megéri! Tekintse meg Ytong tégla kínálatunkat a teherhordó falazattól a válaszfalig.

Porotherm akció!Porotherm tégla akciója egész évben a Hofstadter építőanyag centrumban. A Hofstadter tüzép akciós áron kínálja a Porotherm, Porotherm Profi és Porotherm HS falazóelem családot. Jöjjön el Pilisvörösvárra, megéri!