Gipszkarton

Gipszkartonokról egy helyenHasznos információkat találhat a célzottan a gipszkartonokról szóló weboldalunkon. Akár a gipszkarton lapok beépítéséről van szó, akár a különböző kiegészítőkről az oldalunkon minden információt megtalál.
A Rigips gipszkarton felhasználható akár válaszfalak, akár térelválasztó szerkezetek kialakítása esetén is. Falazott és monolit falszerkezetek száraz vakolataként használhatjuk a gipszkarton lapokat. Álmennyezetek készítése esetén valamint tetőtéri borításoknál a tetőterekben. Száraz padlók készítésekor is felhasználható termék.

Gipszkarton profilok, a szerkezetek építéséhez a rendszerhez tartozó profilok használata szükséges.
A gipszkarton válaszfalak a hagyományos válaszfalak szerkezethez képest jelentősen olcsóbb, nincs száradási illetve kötési idő így időt, pénzt energiát takaríthat meg.

gipszkarton-info.hu

Minőségi falak gipszkartonbólA lakásunkban szerettünk volna némi átalakítást, mert nem volt a túl praktikus a felosztása, valamit a felújításra is nagy szükség volt, hiszen a falak minősége, szigetelése sem volt a legjobb. A gipszkarton mellett döntöttünk, mivel ez az egyik olyan építőanyag, amellyel nagyon szép választófalakat lehet kialakítani, a falfelülete sima lesz. A tetőteret kialakítása szobákká volt a másik cél. Ehhez is kiváló a gipszkarton, mert könnyű szerkezetének köszönhetően alapszerkezet elbírja.

Ezeknek a munkálatoknak az elvégzéséhez több ideig kerestünk szakembereket, mert olyan szakembereket szerettünk volna akik jó munkát végeznek. Egy hosszasabb keresgélés után sikerül megtalálni. Ez után következett az, amikor meg kellett vásárolni a munkálatokhoz szükséges anyagokat. A gipszkarton kiválasztásánál a döntő a minőségi volt, így Rigips gipszkartont vásároltunk.  A gipszkarton egy olcsóbb alapszerkezetnek számít, amely nagyon tartós anyag, így akár sok évtizedig is eltarthat. A sokrétű felhasználással érhető el a kiváló hangszigetelés.

A hőszigetelés szempontjából is nagy előnyt jelentet a mi lakásunkban, hiszen eléggé vékonyak voltak a falak. A teherbíró képessége sem vonható kétségben, valamint a tűzállóság, amely szinté egy nagyon lényeges dolog. Amit mi még fontosnak tartottunk, amikor a gipszkartont választottuk, hogy környezetbarát, az az 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült, manapság már erre is kellő figyelmet kell fordítani és fontos kell legyen számunkra. Végül nemcsak választófalak készültek gipszkartonból, hanem épített szekrények is.

Gipszkarton lap árak: www.gipszkartonok.hu

Gipszkarton kiegészítőkNem elég csak a gipszkartont megvennünk, biztosan szükségünk lesz valamilyen kiegészítőre a beépítés során. Attól függően, hogy válaszfalat, tetőburkolatot, vizes helység falburkolatát kell elkészítenünk  gipszkartonnal más és más kiegészítő elemre lesz szükségünk. Ilyen kiegészítő segédelemek például a különböző függesztők, amely a gipszkarton álmennyezetként történő felhasználását valósíthatjuk meg. Különböző dübelek, gipszkarton csavarok, összekötők és rugós elemek is kaphatók a rendszerhez.

A gipszkarton kiegészítők bemutató oldalát itt találja. Az oldalon megtalálható minden fontos kiegészítő termékleírása, így könnyítve meg a szakmában nem járatos építkezők vásárlását.

A gipszkartonozás munkafázisait mutatja be a https://gipszkarton-info.hu/ oldal azoknak akik szintén most ismerkednek a munkafolyamatokkal. Természetesen a legjobban ajánlott információforrás valamely Rigips oktatási anyag letöltése és elolvasása!

Gipszkarton kedvező áron!A Hofstadter tüzépen egész évben kedvező gipszkarton árakkal várjuk vevőinket! A Rigips termékeit kínáljuk igen kedvezményes áron. Nálunk a gipszkarton táblák mellett szinte  minden olyan gipszkarton kiegészítőt is megvehet amely a gipszkarton táblák rögzítéséhez szükséges. Keresse fel weboldalunkat: gipszkarton, vagy látogasson el Tüzépünkre, amelyet Pilisvörösváron találhat meg: H-2085 Pilisvörösvár, Budai út 18. (régi Bécsi út) .

A Rigips falak nem teherhordó, hanem önhordó belső falszerkezetek, melyek segítségével a rendelkezésre aló belső teret különálló helyiségekre oszthatjuk. (A fából készült épületek Rigidur lapokkal burkol határoló falai statikai fun-Qcict s képes ellátni – biztosítják az épület stabilitását függőleges és vízszintes terhelésnél egyaránt pl. szélteher). A Rigips falszerkezetek a lakó- és polgári épületekben történő alkalmazásukból következe összes tűzvédelmi, akusztikai, statikai és egyén követelményeknek eleget tesznek. A tartószerkezet és a falboritás megfelelő kialakításával függőleges és ferde falsikokat hozhatunk létre (szerelési séma), amennyiben a vízszintes sík és a válaszfal síkja közötti szög nagyobb, mint 70°

Amennyiben többet szeretne megtudni magáról a gipszkartonról nézze át a  gipszkartonokról szóló tájékoztató oldalunkat.