Építőanyag

Térkövek és díszburkolatokHasznos információkat találhat a térkövekről és burkolólapokról, a térkövekről és térburkoló anyagokról szóló weboldalunkon. Térburkolatból megtalálod az igényeknek és a stílusnak megfelelő terméket. Parkok, járdák, teraszok, lépcsők, télikertek vagy kerti kialakításhoz megfelelnek ezen termékek. A térkövek kínálatában válogathat a kombi, klasszikus, antik és modern megjelenés között. Például a Leier PATRIA kombinált csomagolással, 5 méretben és két burkolási szélességgel megjelenő PATRIA térkőnél a szigorú vonalvezetést ötvöztük a játékos burkolatképpel de a A FORUM térkő neve egyik felhasználási területére utal, különösen erős oldaltartást biztosító kivitele és nagy méretű formái elsősorban közterületek burkolására teszik alkalmassá. Tekintse át kínálatunkat.

Minden kertépítő elemet megtalálsz, amire szükséged lehet. Blokklépcsők, kerítés kövek falazók kövek, növénytámfal elemek, szegélyek, virágtartók, kő napernyőtalpak és a korábban említett díszkavicsok és sziklakerti kövek. Nálunk megtalálod a kertészek életét megkönnyítő geotextíliát is.

terko-info.hu

Épitőanyag bázisAz épitőanyag-bázis weboldalon kizárólag az épitkezéssel kapcsolatos cégek, termékek és cikkek találhatók. Otthonunk építőanyagának kiválasztása fontos döntés, mely gyakran egy életre, vagy akár több generációra szól ezért fontos a jó minőségű építőanyagok használata. Az epitoanyag-bazis.hu weboldal az egykori sitekereso.info megújult weboldala.

epitoanyag-bazis.hu

Gipszkartonokról egy helyenHasznos információkat találhat a célzottan a gipszkartonokról szóló weboldalunkon. Akár a gipszkarton lapok beépítéséről van szó, akár a különböző kiegészítőkről az oldalunkon minden információt megtalál.
A Rigips gipszkarton felhasználható akár válaszfalak, akár térelválasztó szerkezetek kialakítása esetén is. Falazott és monolit falszerkezetek száraz vakolataként használhatjuk a gipszkarton lapokat. Álmennyezetek készítése esetén valamint tetőtéri borításoknál a tetőterekben. Száraz padlók készítésekor is felhasználható termék.

Gipszkarton profilok, a szerkezetek építéséhez a rendszerhez tartozó profilok használata szükséges.
A gipszkarton válaszfalak a hagyományos válaszfalak szerkezethez képest jelentősen olcsóbb, nincs száradási illetve kötési idő így időt, pénzt energiát takaríthat meg.

gipszkarton-info.hu

Térkövek és betonlapokAmennyiben térkövet vagy betonlapot keres a legjobb ha ellátogat Pilisvörösvárra a Hofstadter tüzépre ahol hatalmas választékkal és igényes bemutatóteremmel várjuk.

Semmelrock térkövek

A Semmelrock viacolor térkő design megoldásaival nyílik lehetőség arra, hogy ugyanolyan felület kialakításával gyártott térköveket, lapokat, falazó- és kerítéselemeket, szélköveket, szegélyköveket, lépcsőket egymással kombinálhassuk.

Leier térkövek

Leier térkövek négy csoportba oszthatók: Exkluziv térkő, Rendszer térkő, Klasszikus térkő és Ipari térkő. A Leier térkövek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek.

Viastein térkövek

A térkövek formavilága határtalan lehetőséget kínál a szigorú esztétika, a geometriai formák, a minimalista ábrázolás, az optikai feszültségteremtés terén, egészen a mediterrán kialakításig. Funkciójában, anyagában, forma- és színvilágában hatalmas tartalékokat rejtegető sokszínűség.

KK Kavics Beton térkövek

A KK Kavics Beton a legmodernebb német gyártási technológiát és a kiváló minőségű magyar alapanyagot ötvözi minden viacolor termékében, így a térkő gyártásban is.

Weissenböck térkövek

Minden térkő és burkolókö az ÖNORM bejegyeztet termék. A Weissenböck viacolor térköveket háromféle minőségi kivitelben forgalmazzák: alapkivitelű Weissenböck térkő, standard Weissenböck térkő és csúcsminőségű Weissenböck térkő.

SWalk térkövek

Az SWalk térkő tartóssága egy szilárd részletben a természet ihlette sokszínűség sugárzó energiáival egyesül. Innovatív – és értékes megoldásokat kínál a prémium térkövek által.

Porotherm X-therm tégla katalógusAz alábbiakban megtekintheti a Porotherm X-therm tégla termékismertetőjét.


porotherm tegla, xtherm


porotherm tegla, xtherm


porotherm tegla, xtherm


porotherm tegla, xtherm

A házépítéshez szükséges Porotherm X-therm termékeket megvásárolhatja a Hofstadter tüzépen Pilisvörösváron. Tüzépünkön várjuk szeretettel egyéb építőanyagok széles választékával, a Porotherm teljes termék palettájával. Amennyiben nálunk vásárolja meg az összes szükséges építőanyagot egyedi kedvezményekre számíthat. Porotherm, Ytong, Leier falazóelemek, Bramac, Terran, Leier, Tondach tetőcserepek, Austrotherm, Rockwoll, Villas szigetelőanyagok, teljes vakolatrendszerek, Rigips gipszkarton rendszerek, vasanyagok és faanyagok, szaniterek, fürdőszoba felszerelések és burkolatok, építési szerszámok széles választékával várjuk.