Egyre több lakás és cég tulajdonos szeretné épületének energia szükségletét nagymértékben csökkenteni, illetve az egyre inkább növekvő árú hagyományos energiaforrásokról áttérni a környezetünkben ingyenesen rendelkezésre álló alternatív energiaforrásokra. Ezek közül egyik legfontosabbnak tartjuk a villamos energia előállítását, hiszen – a többi energiahordozóval szemben – az elektromos áram az, amivel minden igényt ki tudunk elégíteni (lehet vele főzni, fűteni, hűteni, világítani stb). Megújuló energiával történő elektromos áram előállítása jellemzően napelem, vagy szélgenerátor alkalmazásával lehetséges. Cégünk ezen berendezések forgalmazásában és a rendszerek teljes körű kivitelezésében tud segítséget nyújtani.

Célunk a napenergiát átalakító berendezések (napelemes, napkollektoros rendszerek) és szélenergiát hasznosító berendezések népszerűsítése és széleskörű alkalmazásának terjesztése. Tagjai vagyunk a Magyar Napelem Szövetségnek (MANAP), mely a hazai piacon lévő megbízható napelemes vállalkozásokat tömöríti egységbe.

Profilunk:

  • hálózatba visszatápláló és szigetüzemű napelemes rendszerek,
  • szélgenerátoros rendszerek,
  • használati meleg vizet és fűtésrásegítést biztosító napkollektoros rendszerek,
  • LED világítási rendszerek

lakossági és közületi szintű kiszolgálása. Szolgáltatásaink közé tartozik a lakossági és közületi pályázatok készítése, tervezés, engedélyeztetés és kivitelezés.

Elérhetőségeink:
weboldalunk: www.solarside.hu
e-mail címünk: info @ solarside.hu
telefon: +36(20)93-57-144