A tavasz az építkezések kezdete is egyben, illetve a téli leállások utáni újrakezdés. Sok esetben földmunkával kell kezdeni már a tereprendezést is, ez pedig kézi erővel szinte lehetetlen. A földmunkákat mindenképpen érdemes gépesítve végezni, legyen szó a telek előrendezéstől , az alapásáson át a kert végső kialakításához.
Cégünk minden típusú földmunkát elvégez, és ehhez komplett saját járműparkkal is rendelkezünk. Tekintse meg közvetlenül árainkat itt: http://www.foldmunkak.eu/gepi-foldmunka-ar.html, vagy a http://gepi-foldmunkak.eu/ oldalon.
A földmunkagépek bérlése szakképzett gépkezelővel együtt történik. Munkatársaink több 10 éves gyakorlattal rendelkeznek. és tapasztalatuk a garancia arra, hogy az általunk végzett földmunkák precízek és pontosak, vevőink teljes megelégedettségére.
Szolgáltatásaink:

–    Alapásás
–    Árokásás, csatornázás, közműárok kiemelés
–    Épületbontás
–    Pincetömb,
–    Medencealap kiemelés
–    Tereprendezés, terület előkészítés
–    Szállítás

Ezen felül természetesen bármely földmunkával kapcsolatos munkával felkereshet bennünket. Cégünk nem csak lakossági, de önkormányzati, illetve ipari munkák elvégzésében is járatos (útépítések földmunkái, közmű hálozatok építésének földmunkái.

Elérhetőségeink:
Kiss Ákos
Telefon: +36/20-912-5546
Email:kiss.akos@epker2000.hu