ablakok

2D profilú Hofstadter műanyag ablakokA Hofstadter műanyag ablakok profilját, a nagy múltú német cég, a Salamander profilrendszerei képezik. Magyarországon a Hofstadter cég kizárólagos feldolgozási joggal rendelkezik a Salamander profilokkal szemben. E profilok közös jellemzője a nagy statikai biztonság, színtartósság, UV-állóság, és a Hofstadter műanyag ablakok ismérve a kitűnő hő – és hangszigetelő tulajdonság.

A Hofstadter műanyag ablak 2D profilja átmenetet képez a hagyományos és a design profilok között. Lekerekített szárnyprofilok és a standard tok kombinációját négy, vagy ötkamrás konstrukcióval alakítják ki. Ez a kialakítás, maga az íves szárnyprofil egy egészen megkülönböztetett optikai hangsúlyt kölcsönöz a Hofstadter műanyag ablakoknak.
Ezt a kialakítású Hofstadter műanyag ablakot tetszőleges egyedi méretben is elkészítethetjük, a Salamander szárnyprofil ebben a nézetben teljes szabadságot ad a kialakításnak.

Így olyan elegáns és lekerekített műanyag ablakot kapunk, ami méltán hirdeti otthonunk kényelmét, és komfortérzetünket a hő – és hangszigetelő tulajdonság révén maximálisan növelhetjük. A 2D profilú Hofstadter műanyag ablakok választása csakis jó ízlésünket bizonyítják.

Kereskedők, kivitelezők és nyílászáró gyártókÖnnek van nyílászárókkal foglalkozó weboldala? Ön a nyílászárókkal való kereskedelemmel, kivitelezéssel, esetleg gyártással foglalkozik? Akkor gondolom szeretne extra látogatókat, potenciális ügyfeleket szerezni weboldalára! Ha ez így van, akkor kérem küldje el Ön is nyílászárós oldalát és kerüljön ki még a mai nap folyamán a www.nyilaszaro.olcsohonlap.com weblapra! Nyílászáró oldalak

Az oldalon már most rengeteg céggel ismerkedhet és olvashat az általuk nyújtott, kínált szolgáltatásokról. A legfontosabb céginformációk mellet tájékozódhat termékkínálatukról és még sok más egyébről! Mindenképpen érdemes valamilyen linkre kattintva közelebbről is megismerkednie az itt hirdető cégekkel Kérem ne várjon tovább! Ablak, ajtó, redőny, vagy roletta, nálunk biztosan megtalálja a szükséges nyílászárókat!

Nyílászáró, műanyag ablak és redőny kereskedésNyílászárók kereskedése a bodorkft.hu weboldalon.  Kérem látogasson el az oldalra és válogasson minőségi, hőmegtartó, energiahatékony termékeink közül. Műanyag ablakok, roletták, szalagfüggönyök, remek minőségű árnyékolók és sok más érdekes és hasznos árnyékolástechnikai termék.

Redőnyeinkhez most akciósan, óriási kedvezménnyel juthat hozzá. Termékeinket a vásárlás előtt ki is próbálhatja, semmiféle kockázatot nem kell vállalnia, nálunk garantált minőségű termékek közül válogathat. Kiváló alapanyagból készült, hosszú élettartamú, szúnyoghálóval is kiegészíthető  Euroll redőny és egyéb remek nyílászárók! Kérem tekintse meg óriási kínálatunkat!