schiedel

Kémények egyszerűen és gyorsanA Schiedel kémények egyszerűen és gyorsan építhetők. Elmúlt már az az idő, mikor a kőműves napokig építette a kéményt, vagy amikor a ház építésével együtt, részletekben kell felfalazni a kéményt kisméretű téglából. Ezután jött a kívül-belül vakolás, a béléscsövezés, és ki tudja még mi minden mielőtt végleg elkészül a kéményünk.

A Schiedel által gyártott kéményeket sok helyen megvásárolhatja, többek között a Hofstadter Építőanyag Centrumban is.

Mostantól csak megrendeljük az interneten a kívánt kéményrendszert, amelyet kiszállítanak az építkezés helyszínére  minden szükséges kiegészítőjével együtt és máris építhető a komplett kémény, amelyet csak kívülről kell levakolni.

Ráadásul minden fűtési rendszerhez ajánlanak már arra specializált kéményrendszert. A modern kéményeket nem csak építeni jóval egyszerűbb mint a hagyományos kéménytéglából falazott kéményeket, hanem gazdaságosak és energiatakarékosak is. És természetesen biztonságosak is!

www.kemenyar.hu

Schiedel Advance kéményMegjelent a legújabb Schiedel Advance kémény a piacon. A Schiedel energiatakarékos kéményrendszere a legmodernebb technológiával készül. A kémény béléscsöve megfelel minden biztonsági előírásnak az egyedülálló izosztatikus préselési módszernek köszönhetően. Gyorsan és problémamentesen építhető, a tömör anyaga miatt a kémény nem vesz fel vizet. A koromégésnek, nedvességnek és savaknak ellenáll. A kéményre 30 év irásos garancia van.

Schiedel kémény akció itt !

Egyedi Schiedel kémények kedvezményes áronAz építési szabályok 2008 végi megváltoztatása eredményeképpen mára a piacról szinte eltűntek a “hagyományos” kisméretű téglából falazott, majd utólag bélelt kémények.

Amennyiben családi házat épít vagy felújít, a piacon több készkéménygyártó terméke közül válogathat. Ilyen termékeket gyárt többek között a Leier vagy Schiedel. Az Etyeki Tüzép Kft. által működtetett  kémény árazó és ajánlatkészítő weboldal arra biztosít lehetőséget, hogy egyedi igényeinek (és a terben szereplő műszaki paramétereknek) megfelelő kéményt állítson össze, és az összeállított kémény – természetesen kedvezményes áron – azonnal meg is rendelhesse.

A kémény árajánlatkészítő elérhető a kemeny-shop.hu oldalon.