homlokzati hőszigetelés

Stabil homlokzati hőszigetelő rendszer (színvakolatos) – 20132013 őszén végre piacra került az újHÁZ Centruma várva várt saját márkás hőszigetelő rendszere, a STABIL homlokzati hőszigetelő rendszer. Egy minőségi termékrendszerről beszélünk, amely szigorúan minőségi alapanyagokból áll, mégis kedvező áron, amelyet az ÚJHÁZ centrum kiterjedt bolthálózatának köszönhetünk. A STABIL egy teljesen komplett hőszigetelő rendszer, mindent tartalmaz amire a kivitelezés során szükség van. A szigetelő rendszert gazdaságos ár és magas minőség jellemzi. Nem csak a hagyományos önálló családi házak homlokzati fedésére, de társas- és panelházak szigetelésére is kiválóan alkalmas.

Több ÚJházas tüzép weboldalán komplett hőszigetelés kalkulátor található, amely a homlokzat hőszigeteléséhez készít árajánlatot az Ön számára. Első lépésként a hőszigetelési rendszer típusát kell megadnunk, majd a megfelelő vastagság kiválasztása után a homlokzat felülete következik m2-ben. Példaképpen a Hofstadter tüzép weboldalán keresztül szemléltetjük az ajánlatkérőt: http://tuzep.hofstadter.hu/hoszigetelo_rendszerek

A további szükséges kiegészítők megadása után már az árajánlat gomb segítségével el is készül az a kalkuláció melyet elmenthet, kinyomtathat vagy át is küldhet a tüzépek kereskedőinek.

A Stabil egy színvakolatos rendszer, több színben rendelhető, a színek ár szerint 4 csoportba vannak sorolva. A rendszer az alábbi anyagokat tartalmazza: Stabil EPS hőszigetelő lemez, Stabil ragasztó, Stabil Üvegszövetháló, Stabil Univerzális alapozó valamint a Stabil Strukturált vakolat.

Zárásképpen ez a  hőszigetelő rendszer kiváló ár-érték arányú termék, amely garantált minőségű, kivitelezőbarát, és könnyített kiszerelésű termék. A STABIL homlokzati hőszigetelés igen ellenálló felületet nyújt, széles színválaszték mellett, mely garantáltan UV álló! A gyártó 10 év rendszergaranciát vállal a termékre.

Hőszigetelő rendszerekEgy jól kiépített hőszigetelő rendszerrel akár 45%-al alacsonyabb lehet a fűtésszámlája. Miért fizetne többet, ha a  kevesebb is elég? Kérje ki szakemberek tanácsát most!

Tegyen Ön is épülete hővesztesége ellen! A polisztirol hőszigetelő rendszer a felére redukálja a falakon átszökő   hőenergia mennyiségét. Az épület másik kritikus pontja a tető, mely a hőveszteség 30%-áért felelős.  A homlokzati hőszigeteléshez is használhatjuk a polisztirollapokat, amit legalább 15-20 centiméteres rétegben használjunk, ha  komoly energia megtakarítást szeretnénk elérni.

A hőszigetelés.eu weboldalon további hasznos információkat olvashat a hőszigetelésről, valamint megtekintheti akciós hőszigetelő rendszer ajánlatot is.

A hőszigetelés szakértője – HOZO Kft.Hőszigeteléssel a fűtési költségeit akár 15-20%-al is csökkentheti!

Egy átlagos európai házban az elfogyasztott energia mintegy 60 százalékát fordítják fűtésre, a maradék megoszlik a használati meleg víz és a villamosenergia igény között. Épületeink fűtési költségeinek csökkentése tehát kulcsfontosságú a jövőre nézve. Az épületek energiavesztesége 40-60 százalékban közvetlenül a rossz hőszigetelés miatti szivárgás számlájára írható.

A hőszigetelés szakértője – HOZO Kft.

Hőszigeteléssel kapcsolatos kérdések és válaszok:

  • Miért szigeteljünk?
  • Dryvit hőszigetelő rendszer
  • Utólagos hőszigetelés
  • Kőzetgyapot hőszigetelés
  • Külső homlokzat hőszigetelés
  • Mekkora legyen a szigetelés vastagsága?
  • Polisztirolhab
  • Dörzsvakolat
  • Termopol hőszigetelő rendszer